Wasprogramma

PREMIUM Wassen  – € 16,50 of € 14,00 voor waspasgebruikers.

De naam zegt het al: een Premium wasprogramma met alles erop en eraan. Het Polish portaal zorgt voor een diepe glans en beschermlaag op de lak. Verder krijgt de auto alles wat bij compleet wassen ook gebeurt.

Voorwassen, velgen reinigen, wassen, insecten reiniger, Foam Wall Premium, bodem wassen, Polish behandeling, Polish inmasseren, drogen uitgebreid en nadrogen.

 

COMPLEET Wassen  – € 14,00 of € 12,00 voor waspasgebruikers.

Een compleet wasprogramma voor een superschone en droge auto. Bij dit programma krijgt da auto een beschermende waxlaag. Daarnaast wordt de auto nog extra nagedroogd.

Voorwassen, velgen reinigen, wassen, insecten reiniger, bodem wassen, wax, drogen uitgebreid en nadrogen.

 

NORMAAL Wassen  – € 11,50 of € 10,00 voor waspasgebruikers.

Dit programma zorgt voor een perfect wasresultaat inclusief de bodem van de auto wassen. Zo verdwijnen modder en pekelresten ook op onzichtbare plekken. De uitgebreide drogerstand zorgt voor een goed droogresultaat.

Voorwassen, velgen reinigen, wassen, insecten reiniger, bodem wassen en drogen uitgebreid.

 

BASIS Wassen – € 8,00 of € 7,50 voor waspasgebruikers.

Het goedkoopste wasstraat programma van Assen! Al vanaf € 7,50 uw auto weer schoon. Inclusief bemand voorwassen. Dit programma zorgt voor een schone auto voor een kleine prijs. Door gebruik van osmosewater drogen eventueel achtergebleven waterdruppels vlekvrij op.

Voorwassen, velgen reinigen, wassen en drogen.