Verenigingen

Wij bij Carwash van Veen willen graag uw clubkas nog verder gezond maken!!

Hoe willen wij dit doen?

Door middel van verkoop van de waspassen aan familie,vrienden,kennissen,buren,collega’s enz. denken wij een simpele maar zeer effectief model te hebben waarbij u snel maar ook jaarlijks uw clubkas kan aanvullen.

Wat houdt ons aanbod in?

Elk team/lid kan in zijn/haar nabije omgeving de waspassen aanbieden. Wij adviseren dit te doen middels voorverkooplijsten.

Op deze waspas staat een tegoed van € 14,-. De persoon die deze pas van uw vereniging koopt betaalt echter € 10,- (dit rekent makkelijk en snel). Tevens is deze pas later weer op te waarderen met een bedrag uit 1 van de keuze mogelijkheden. Wel wast men te allen tijde met korting!!

Uw vereniging ‘koopt’ deze passen in van ons voor het bedrag van € 7,50 waarbij jullie vergoeding op elke pas € 2,50 is.

Dit is een WIN-WIN situatie die u niet kan laten liggen.

Om u een klein voorbeeld te geven wat het uw club kan opleveren:

Uw vereniging verkoopt bijvoorbeeld aan 500 mensen een waspas. 500 maal € 2,50 per pas en uw club verdient hiermee 1250,-!!

Daarnaast willen zowel Carwash van Veen als Jumpstyle Assen graag meedenken om deze actie een succes te maken voor eenieder en stellen daarom een prijs beschikbaar voor het best verkopende teamlid! Dit lid wint namelijk een 10 ritten kaart bij Jumpstyle Assen + een heel weekend gratis rijden in een Hyundai Ioniq 5 (Heeft dit lid geen rijbewijs, dan vervalt de prijs ten gunste van de ouders van desbetreffend lid)

Wij wassen jouw auto tijdelijk met het beste wasprogramma van €18 voor slechts €5!

Wil jij ook jouw auto laten wassen met ons beste wasprogramma voor slechts €5? Schrijf je dan snel in via http://www.axipoint.com/carwashvanveen, ontvang direct een persoonlijke kortingscode en krijg maandelijks exclusieve kortingsacties. 👇👇👇

LET OP! Door je in te schrijven ga je automatisch sparen voor gratis wasbeurten, droogdoeken, geurtjes, hoge kortingen en nog veel meer!