VV LTC gaat aan de slag met de verkooppassen huis aan huis.

Van 1 juni tot en met 14 juni zullen zij huis aan huis gaan in assen om waspassen te verkopen huis aan huis. voor 10 euro kunnen zij een pas aanschaffen waar een bedrag op staat van 14 euro. ook de vereniging verdiend hier aan.

Beste Sporters,

Wellicht heeft u vanuit de media vernomen of zelf gezien dat wij bij Carwash van Veen de meest moderne wasstraat van Assen en omgeving hebben gebouwd met de nieuwste snufjes waarbij uw auto in een handomdraai super schoon de wasstraat verlaat. Dit naast de was-boxen en stofzuigerplein waar u uw auto van a tot z weer fit kan krijgen. 

Ik wil het daarom graag met u hebben over bovengenoemde fitheid. Uw club doet er veel aan, samen met de vele vrijwilligers, om zowel het sportcomplex als de sporters de ruimte te geven om fit te worden of blijven. Naast de persoonlijke fitheid, willen wij van Carwash van Veen, u nu ook de mogelijkheid bieden om alle auto’s van alle leden en sympathisanten van uw vereniging fit te houden.

Dit houdt concreet in dat wij nu uw vereniging een uniek aanbod kunnen doen om ook uw clubkas fitter te maken.

Wat houdt ons aanbod in?

Elk lid kan een zogeheten was-pas aanvragen van Carwash van Veen bij uw vereniging, hiermee krijgt uw verenigingslid direct korting.

Kiest de autowasser voor het programma Premium dan betaald hij/zij geen € 16,50 maar € 14,-. Daarnaast storten wij €2,00 per wasbeurt van dit programma terug naar uw clubkas.

Dit is een WIN-WIN situatie die u niet mag laten liggen.

Om u een klein voorbeeld te geven wat het uw club kan opleveren:

Uw vereniging heeft bijvoorbeeld 150 leden of sympathisanten die een was-pas hebben aangevraagd. Zij wassen hun auto 5x per jaar (dit is een voorzichtige schatting) en kiezen allemaal voor het programma Premium. Uw club verdient hiermee 1500,- per jaar!!

Wat vragen wij als tegenprestatie?

Naast een prettige samenwerking zouden wij als Autobedrijf van Veen & Carwash van Veen graag reclame uitingen terugzien bij uw club, kosten voor rekening van uw vereniging.

Voor vragen of voor een afspraak te maken kunt u altijd bij ons terecht, u vind ons aan de zendmastweg 4 te Assen of kom in contact via onderstaande gegevens.

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Namens het gehele team van Carwash van Veen,

Met sportieve en fitte groet,

Robert de Groot

06-13 56 88 36