Geurtjeskast

Bij Carwash Van Veen kun je alles doen voor en met je auto! Een bezoek aan onze gloednieuwe milieuvriendelijke wasstraat is niet compleet zonder een opgefrist interieur. Omdat Nederlanders jaarlijks zo’n 11.000 kilometer per jaar rijden is een aangename geur in je auto wel zo prettig. Daarom bieden wij een ruime selectie aan lekkere autogeurtjes en bijbehorende gebruiksartikelen voor de doe-het-zelver die zijn of haar auto graag piekfijn houdt. Laat je liever je auto schoonmaken door een professional uit onze werkplaats? De poetsafdeling van Carwash Van Veen biedt ook volledige reinigingsbeurten van uw interieur. Volg deze link voor meer informatie en het maken van een afspraak. Voor de meest grondige schoonmaakbeurten inclusief lakbehandeling, reiniging van uw motorruimte en het polijsten van binnen- en buitenkant kun je hier een afspraak maken.

Bij Carwash Van Veen kun je alles doen voor en met je auto! Een bezoek aan onze gloednieuwe milieuvriendelijke wasstraat is niet compleet zonder een opgefrist interieur. Omdat Nederlanders jaarlijks zo’n 11.000 kilometer per jaar rijden is een aangename geur in je auto wel zo prettig. Daarom bieden wij een ruime selectie aan lekkere autogeurtjes en bijbehorende gebruiksartikelen voor de doe-het-zelver die zijn of haar auto graag piekfijn houdt.

Laat je liever je auto schoonmaken door een professional uit onze werkplaats? De poetsafdeling van Carwash Van Veen biedt ook volledige reinigingsbeurten van uw interieur. Volg deze link voor meer informatie en het maken van een afspraak. Voor de meest grondige schoonmaakbeurten inclusief lakbehandeling, reiniging van uw motorruimte en het polijsten van binnen- en buitenkant kun je hier een afspraak maken.

Geurtjes

Van Veen Geurtje


1,50

Abre Magique

Keuze uit 10 soorten
2,50

Little Joe

Keuze uit 3 soorten
4,50

California Scents

keuze uit 4 soorten
5,90

Doekjes

Van Veen glasdoekje


0,75

Sweepz Doekjes

keuze uit 2 soorten
3,50

Diversen

Caramba
glasreiniger

Flacon 150 ml
3,-

Caramba
interieurreiniger

Flacon 150 ml
3,-

Caramba
ruitenontdooier

Flacon 150 ml
3,-